Kundtjänst
Beställningar inkomna före 13:00 skickas samma vardag               
   Din kundvagn är tom...

Recensioner från våra kunder


"Eftersom jag är 80+are så är jag försiktig, men dottern har beskrivit enkelheten och säkerheten. Tack,kan hända att jag återkommer. Mvh Sonia"
Sonia Sylvén 2017-10-08
"Hade gärna haft lite maskiner att välja på som bild. Typ grävmaskiner, traktorer, dumpers även bild på nån jägare "
Carola Karlsson 2017-10-06
"Min make har handlat av Er tidigare, så jag visste att Ni var suveräna. Jag kommer handla av Er många gånger till framöver, och även rekommendera Er i vänkretsen! //CL"
Anonym 2017-10-03
"Väldigt bra sida. Inga krångel och snabb leverans"
Jonas Nilsson sellin 2017-10-03
"När jag vill ha en present till ett speciellt tillfälle beställer jag från er. Eleganta presentförpackning med glas som är ett minne för livet. Har alltid varit 100% nöjd med era produkter!"
Malin Norberg 2017-10-02
"Är så jätte nöjd med min nya snusdosa. Snabbt och enkelt och en verkligt fin produkt. Nu smakar snuset än bättre..."
Göran Wadström 2017-10-02
"Snabb service, bra produkt, uppskattad present"
Anonym 2017-10-02
"Snabb service, bra produkt, uppskattad present"
Anonym 2017-10-02
"Helnöjd! Bästa servicen någonsin..."
Ingrid 2017-10-02
"Jättesmidigt och bra!"
Susanne Nordström 2017-10-02
"Snabb personlig service, inget är omöjligt!"
Anonym 2017-10-02
"Toppen! Kanonsnabb leverans! "
Anonym 2017-10-02
"Fin gravyr och snabb leverans!"
Anders 2017-10-01
"Glasen gjorde succé. Superfina. Super snabb leverans."
Seija Karlsson 2017-09-29
"Valde express då det var lite bråttom, och jag blev otroligt imponerad av hur snabbt jag fick gravyrpresenten -inom 2 dagar!"
Nicole 2017-09-28
"Ett glas var skadat, men fick ett nytt på en gång. Bra service!"
Karin Brandt 2017-09-27
"Mycket nöjd!Jättefina glas och gravyr"
Kia Hansson 2017-09-27
"Glatt överraskad att allt fungerade så bra!"
Elaine Norberg 2017-09-27
"Fick varorna dagen efter beställning-otroligt! Gåvan var mycket uppskattad!"
Eva-Maria Larsson 2017-09-27
"Allt var perfekt jag är jättenöjd."
Gunilla Flykt 2017-09-27
"Supersnabb leverans"
Anonym 2017-09-27
"Tycker att schatullet inte var i samma klass som glasen. Men mycket nöjd i stort."
Anonym 2017-09-26
"Den var så fin att någon stal den samma helg som jag fick hem den"
Anonym 2017-09-26
"Mycket nöjd med beställningen, jag har inget avsevärt att anmärka på. Den lilla godispåsen i lådan uppskattades dock högt. Jag känner mig uppskattad som kund."
Anonym 2017-09-26
"Tyvärr blev det fel på leveransen, beställningen gick till en annan ort. Men med hjälp av en trevlig kundservice så ordnade det upp sig till slut."
Anonym 2017-09-26
"Vid frågor eller annat så får jag alltid ett bra bemötande per telefon. Allt går att lösa, positiv lösningsfokuserad personal. ????"
Kaisa 2017-09-26
"Snabbt, smidigt och jättefin produkt!"
Susanne Helgö 2017-09-26
"Köp 1: till barnbarn Ebba, studentpresent. Fick plats m 1 fl alkofritt vin i förp. Mkt uppskattat! Köp 2: till barnbarn Erik sambo Mimmi: båda 25 år s:a vecka. Mkt uppskattad!"
Bosse Hjelmström 2017-09-26
"Kanonbra present som blev väl uppskattad"
Louise 2017-09-26
"Väldigt nöjd! Jättefin present!!!"
Elisabeth 2017-09-26
"Är jättenöjd med min beställning??"
Lisbeth Avelin 2017-09-26
"båda produkterna vid mina två senaste köp har helt uppfyllt mina förväntningar. tack."
Elizabeth Karlsson 2017-03-01
"letade efter doppresent i "sista minuten". imponerad på hur fort den skickades! "
Erica Liljeholm 2017-02-09
"Väldigt nöjd med produkten."
Annika 2017-01-31
"Återkommer gärna vid nästa föd.dag."
Pia 2017-01-27
"Dom gånger jag har beställt från er så har jag varit mycket nöjd. "
Susann 2017-01-26
"Jättekul att bestämma gravyr men skulle gärna vilja ha ännu mer att välja på bland de färdiga motiven. Annars är jag väldigt nöjd med mitt köp!"
Viveka Hansén 2017-01-25
"Mycket fina glas??"
Ann Karlsson 2017-01-25
"Jätte nöjd!!! Köper gärna flera gånger!"
Edina 2017-01-25
"Snabbt och enkelt!!! Presenten blev väldigt uppskattad!! Länken till er är numera sparad som favorit ??"
Jessica 2017-01-24
"Ni är helt outstanding.. Tillmötesgående, vänliga och mycket skickliga. Många plus till er från mig!!!!!!??"
Denise Roos Forsén 2017-01-24
"Vill bara säga att jag är jättenöjd med allt jag köpt från er ??"
Anonym 2017-01-24
"Två väldigt fina julklappar till mina barn - tack !"
Anette Andskär 2017-01-24
"Väldigt snabb leverans trots att det var nära jul."
Mia Ferner 2017-01-24
"Bra priser snabb leverans kanoners "
Ingvar Eriksson 2017-01-24
"Mycket trevlig upplevelse! Kommer säkert att beställa någon gång igen. Önskade dock att det fanns fler produkter att välja mellan."
Anita Landén 2017-01-24
"Snabb leverans o produkten va grymt bra!"
Anonym 2017-01-24
"kommentarer överflödiga, jag är nöjd."
Mats Jennby 2017-01-24
"Hämtade produkt hos er så vet ej hur frakt/förpackning är ;) men som jag fick produkten var jag nöjd!"
Nils Dalbratt 2017-01-24
"Jättefina champagneglas som jag köpte till min son och svärdotter när dom gifte sig. Snabb leverans! Supernöjd!"
Lotta 2017-01-24
"Allt är BRA !!!!!"
Hans Johansson 2017-01-24
"Trevlig hjälpsam kundtjänst som snabbt hjälpte mig att få rätt storlek på gravyrmotivet!"
Marie-louise 2017-01-24
"Fantastiskt snabbt, bra och prisvärt! :)"
Håkan Ekenberg 2017-01-24
"Fantastiskt snabbt, bra och prisvärt! :)"
Anonym 2017-01-24
"Jag är en helt nöjd kund!"
Anonym 2017-01-24
"Superfina produkter till ett väldigt bra pris! Snabb leverans och det blev en mycket uppskattad gåva :)"
Linnea 2017-01-24
"Mycket bra köp fin produkter.."
Veronica Ström 2017-01-24
"Snusburken jag beställde var helt fantastisk! Mottagaren blev så glad! Så jätte fint arbete på en vacker ask!???? Många tack för snabb leverans och fint arbete! Kristina"
Kristina Damberg 2017-01-24
"Trevligt att det i paketet låg en liten påse med godis! "
Anonym 2017-01-24
"Allt funkade fint, Tack!"
Maria 2017-01-24
"Bra produkter å stort utbud. Snabb leverans!"
Anonym 2017-01-24
"Snabb leverans och produkten var bättre än jag förväntade mig!"
Åke 2017-01-24
"Är jätte nöjd och sambon som fick pluntan i present var också väldigt nöjd. Var kul att kunna sitta och designa motiv och text själv och prova hur det skulle se ut. Det enda jag saknade var kanske lite fler motiv att välja på :) "
Ellen Östgren 2017-01-24
"Jag är supernöjd! Både med gravyren, produkten och den snabba leveransen."
Anders 2017-01-24
"Eftersom jag hade många frågor innan jag kom till "skott", så måste jag säga att jag fått den bästa tänkbara återkoppling för få den produkt jag ville ha! Toppenbra! "
Peter Lindberg 2017-01-24
"Allt var mycket bra! Hittade det jag skulle ha till rimligt pris, hade många motiv att välja mellan vilket var ett stort plus och det var väldigt snabb frakt "
Anonym 2017-01-24
"Allt var jättebra och det blev en uppskattad present! Mig behåller ni som kund! +++++"
Emelie Englund 2017-01-24
"Allt var bra med er. Dock så beställde vi i september och inte i november som det stod i detta mejl!"
Anonym 2017-01-24
"Fantastisk service från nedladdning på hemsida till leverans och vår logo blev över förväntan på produkterna vi beställde. Tack."
Annika Safakho 2017-01-24
"Väldigt snabba! Varan skickades inom 2 dygn efter beställning! Över förväntan "
Sara Andersson 2017-01-24
"Jättesnabb leverans och kul med godis! Jättenöjd med produkten med :) "
Anonym 2017-01-24
"Allt fungerade till 100% Tack ska ni alla ha??"
Anonym 2017-01-24
"Bättre än förväntat! Och så fick man en liten påse med 6 st godisar, väldigt överraskande och roligt. Jag är en mycket nöjd kund!"
Patricia 2017-01-24
"Snygg slutprodukt"
Lisa 2017-01-24
"Riktigt bra service att svara på min beställning så fort efter att en beställning är gjort. Stort plus till er! "
Anonym 2017-01-24
"Bra kvalite riktigt fina glas värt varenda krona det kommer jag rekommendera till mina Vänner å bekanta"
Roland 2016-10-16
"Beställde väldigt fina glas till ett brudpar, trots att vi var sent ute fick vi glasen i tid och brudparet blev jätte nöjda! "
Therese Svensson 2016-10-12
"Allt är grymt, finns inget att klaga på, fortsätt så! "
Alex 2016-10-12
"Jätteuppskattad present som motsvarade förväntningarna"
Annemie Oscarsson 2016-10-11
"Imponerande kvalitet på gravyr en och glasen"
Kjell Fernandi 2016-10-11
"Blev mycket uppskattat"
Anonym 2016-10-11
"Väldigt smidigt o enkelt! Min sambo älskar sin graverade plånbok han fick när han fyllde år. Bra kvalité! !"
Annika 2016-10-11
"Andra gången och jag är fortfarande supernöjd :-) man kan iaf inte klaga på inpackningen av det man beställt! Kanon :-D"
Maria 2016-10-11
"Kunde inte varit smidigare!"
Marie-louise 2016-10-10
"Tack ! Från supernöjd kund. Mvh Linnéa Ringström "
Anonym 2016-10-10
"Det skedde ett fel på min produkt som jag beställde, ringde då kundtjänst och berättade. Enormt bra bemötande!! Sedan, jag ringde klockan 14.30, dagen efter klockan 09.00 är produkten i Östersund, det kallar jag bra service! Kommer absolut beställa från er igen! "
Evelina 2016-10-10
"Jag var supernöjd och även de som fick bröllopsgåvan av mig??????"
Anonym 2016-10-10
"Väldigt snabb leverans var ju väldigt posetivt. Har inget negativt att skriva om mitt första köp hos er. En sak är ju klart stt jag återkommer när det är dags för nästa gravyr present!!!"
Anneli Olsson Pennanen 2016-10-10
"Jag är jättenöjd! Enkelt att göra en beställning, snabb leverans och jag är väldigt nöjd med produkten!"
Malin Landin 2016-10-10
"Då min gravering blev för liten gjordes en ny och skickades till mig, inga problem och en snabb och bra hantering av mitt ärende."
Eva Gustavsson 2016-10-10
"Snabb leverans, fin produkt men stog ej gravyren skulle vara vit (ljus). Bra pris, kom i ett kuvert."
Felicia 2016-10-10
"Fantastiskt fin produkt fick jag levererad. Omsorgsfullt inslagen och snabb leverans!Rekommenderas verkligen!"
Ann-Christin Ruud 2016-10-10
"Jag är nöjd med leverans, utbud, packning. Jag tycker nog att priset var ngt i överkant då det är vanliga glasprodukter. Men jag är överlag nöjd!"
Frida Jaresten 2016-10-10
"Mycket bra upplevelse. Blev uppringd om att det kunde dröja eftersom det var mitt i semestern. Det kallar jag service! Full pott!"
Anette Eskilsson 2016-10-10
"Fick jätte bra hjälp med personlig service med gravyren på glaset. "
Tommy Holm 2016-10-10
"Provade att göra beställningen från mobilen och det funkade inte. Väl på dator var det inga problem. Lite dumt med en del av motiven"
Anita Fritzon 2016-10-10
"Allt var super! Önskar bara att man kunde redigera motiven mer i telefonen"
Anonym 2016-10-10
"Jag tyckte det var fantastiskt kundbemötande och skulle definitivt rekomendera er till vänner. Jag hade nämligen problem med ett plakat som var graverat fel och detta löstes inom ett dygn efter ett snabbt och enkelt samtal till er. Tack så hemskt mycket för bra service! "
Sofia Hörnblad 2016-10-10
"Allting bra, tack för fina ölglas :)"
Rickard Enfors 2016-10-10
"Mycket nöjd med allt!"
Anonym 2016-10-10
"Allt fungerade väldigt bra och jag är mycket nöjd med varorna ni skickade."
Anonym 2016-10-10
"Fantastisk fin gästbok med fin gravyr! Snabbaste leveransen jag varit med om! Stor tumme upp!!"
Emelie 2016-08-28
"Ett företag att rekommendera"
Lars Erik Baltzar 2016-08-26
"Blev såååå nöjd med min beställning:)))"
Carina Ahlström 2016-08-24
"Jag köper ofta från er, men tyckte att det var lättare innan ändringen."
Jennie Lidin 2016-08-24
"Blev väldigt glad och överraskad av den lilla godis påsen.. helt klart uppskattad med en liten överraskning. "
Anonym 2016-08-23
"Glatt överraskad mycket nöjd!"
Yvonn Braad 2016-08-23
"Jättenöjd!"
Anonym 2016-08-23
"Snabb och enkelt att beställa. Rekordsnabb leverans. Har rekommenderat andra att handla hos er"
Katarina Dahlgren 2016-08-23
"Brudparet uppskattade gåvan den var jättefin"
Carina Karlsson 2016-08-23
"Andra gången jag handlar hos er och är lika nöjd denna gången som förra! :-) Snabb leverans och mycket väl inpackat. Det jag beställt har alltid blivit över förväntan :-)"
Maria 2016-08-23
"Fick vad jag beställde och kvalitet över förväntan, blev uppringd av gravören för layoutens sosta detaljer. Bra där!"
Anonym 2016-08-23
"Är väldigt nöjd Snabb leverans och produkten och gravyren blev både jag och dom som fick gåvan mycket nöjd med Kommer absolut att beställa hos er igen"
ann 2016-08-22
"Snabbt, en hel del att välja mellan och enkelt att göra en personlig present."
Victoria 2016-08-22
"Den var bra."
Linnea 2016-08-22
"Trevligt med personliga presenter. Produkten uppfyllde förväntningarna."
Susanne Sandberg 2016-08-22
"Bra chatull, fint graverat. "
Barbro 2016-08-22
"Fullständigt suveränt! Snabbt, smidigt, noggrant och dessutom omtänksamt och vänligt i en väldigt stressig situation.....glas i kras några dagar innan brölloppet! Tack för godispåsen!??"
Anna Dannborg 2016-08-22
"Suverän. ??"
Anonym 2016-08-22
"Det har funkat till 100% dom gånger som vi har beställt"
Tommy Axnér 2016-08-22
"Lika nöjd som vanligt, av era produkter."
Anonym 2016-07-10
"Fantastiskt bra med både motiv och hur det blev på glasen vi beställde. Använder säkert er vi nästa tillfälle."
Inger Adielsson 2016-07-09
"Smidigt och lätt att hitta en examenspresent!"
Ywonne Gardetun 2016-07-04
"Har inte fått brudparets omdöme ännu, då de inte har packat upp presenterna. Jag tyckte det var bra.:)"
Anonym 2016-07-04
"Är så super nöjd med er kundservice och för graverade glasen. Jag kommer verkligen rekomendera er"
Anonym 2016-07-04
"Nöjd ??"
Anonym 2016-07-03
"Jag fick en defekt produkt, när jag kontaktade kundtjänst svarade de med vändande mejl och skickade en ersättningsprodukt. Bra och snabbt löste de det uppkomna! "
Johanna 2016-07-03
"Fantastisk service! Beställde i sista minuten och kunde hämta upp efter två timmar!"
Linda Alm 2016-07-03
"Är jätte nöjd! "
Amanda Hansen 2016-07-03
"Helt suveränt! Skickade ett mail där jag ville stoppa beställningen för en ny. Det var imponerande att mailet lästes och allt ordnade sig. Att det fanns kontakmöjligheter gladde mig oerhört. / Med vänlig hälsning, Maria"
Maria Franzen 2016-07-02
"Vi är mer än nöjda med hela köpet. Tack !!!"
Greg Österskog 2016-07-02
"superduper"
Gunilla Sörensen 2016-07-02
"Det var lätt att beställa & grejerna man beställer kommer fort så mycket bra. Mvh Jill "
Jill Sköld 2016-07-02
"Fina produkter och otroligt snabb leverans."
Anna-Karin 2016-07-02
"Har köpt flera varor och alla har varit jätte fina. Snabb leverans"
Madde 2016-07-01
"Alltid snabb leverans.Enkelt att spana runt vad som finns att köpa.Kanon nöjd"
Anette Fälldin 2016-07-01
"Snabbt och väldigt smidigt. Nöjd med min produkt "
Catalina Ferteux 2016-07-01
"Bra service och positivt bemötande vid telefonkontakt."
Viktoria Svensdon 2016-07-01
"Har beställt mycket från er!! Är helnöjd!!"
Annikki Käpylä 2016-07-01
"Beställde en glasskulptur med text ingraverat. Mycket fin kvalitet, tung och gedigen. Presenten blev väldigt uppskattad! "
Patricia 2016-07-01
"Jag gillade produkten väldigt mycket. Vackert graverat mm. "
Eva Eriksson 2016-07-01
"Allting var jättebra och varan var över förväntan fin. "
Angela Hass Lundström 2016-07-01
"Var present till min bror som fyllde 30! Snabb leverans och bra pris, han blev jättenöjd :)"
Anonym 2016-07-01
"Blev mycket nöjd med glasen och gravyr! kommer handla fler gånger."
Marie Fredriksson 2016-07-01
"Väldigt smidigt och bra!"
elin sjödin 2016-07-01
"Mycket nöjd med det vi beställde och extra plus för mycket snabb frakt. "
Anonym 2016-07-01
"Köpte ett glashjärta. Mycket nöjd"
Kristina Pressfeldt Öfverberg 2016-07-01
"Snabb leverans! "
Sandra 2016-07-01
"Bra priser och fina varor! Snabb leverans! Jag är helnöjd!"
Sandra 2016-07-01
"Bara bra"
Anonym 2016-07-01
"Bara bra"
Anonym 2016-07-01
"Toppen!!!!! Har dessutom rekommenderat er till alla jag berättat om mitt lyckade köp. Snabb leverans. Lätt hemsida . Superfin produkt. ????"
Annika skog 2016-07-01
"Bra utbud av artiklar ock snabb leverans"
Yvonne lindmark 2016-07-01
"Jättebra snabbt och välinpackat! Kommer absolut beställa igen!"
jadranka 2016-07-01
"Är egentligen emot att lämna omdömmen men här var jag så nöjd så jag gör ett undantag. Hade valt en egen design på gravyren och bara någon timme eller två efter att jag godkänt offerten var glasen färdiga! Alla alternativ jag tittade på innan er var riktade till företag och långt mycket dyrare. Fick snabba svar på mina epost då jag hade lite bråttom att få hem dem innan jag reste iväg, kanske därför det gick så fort att få allt klart också vilket är mycket uppskattat. Har aldrig varit mer positivt överraskad av att handla online. "
Daniel Bader 2016-07-01
"Jag är jätte nöjd"
Anonym 2016-07-01
"Så smidigt och supersnabb leverans ????????????"
Sandra 2016-07-01
"Ingenting att klaga på väldigt nöjd med allt kommer att beställa mer utav er. Med vänlig hälsning Lars Tapper"
Lars Tapper 2016-07-01
"Över förväntan bra!"
Anonym 2016-07-01
"Mycket nöjd kund . Saknade fler motiv men annars va de jättebra . Kommer återkomma . "
Carolin 2016-07-01
"Jag är mycke nöjd ????"
Anonym 2016-07-01
"Väldigt enkelt och smidigt. Även då jag ville beställa dubletter av det jag tidigare köpt. "
Heidi 2016-06-27
"Snabbt leverans och snyggt jobb. Mycket nöjd och brudparet också :)."
Ulrika 2016-06-27
"Det var en mycket enkel hemsida att beställa ifrån. Beställde 2 olika glas med gravyr. Vi var mycket nöjda. Det såg proffsigt ut. "
Anonym 2016-06-26
"Bra produkt med snabb leverans"
barbro Jacobsson 2016-06-22
"Jag kommer att återkomma! "
Mariette Haglund 2016-06-22
"Mycket bra! Den som fick presenten blev jätteglad=) så jag kommer nog att handla fler gånger hos er =)"
Gerd Ripa 2016-06-22
"Ett jätteproffsigt företag. Snabb leverans och fin produkt, samt ett vänligt bemötande som kund! Kan inte bli bättre."
Barbro Teilman 2016-06-18
"Jätte nöjd med allt, kommer definitivt beställa här igen =)"
Anne-Charlotte Strachan 2016-06-17
"Supernöjd med allt! Likaså mottagaren! "
Tiina 2016-06-16
"Det var snabb leverans och dom som fick presenten var jätte nöjda, och övriga väldigt imponerade."
Rolf Sundell 2016-06-16
"Jag är nöjd! Trevligt att ha en fin gravyr på en shaker här hemma"
Angelika 2016-06-16
"Snabb, mycket bra service och varor graverade med ett strålande resultat, ett Stort tack till er! "
Pia 2016-06-15
"Supersnabb leverans!"
Monika 2016-06-15
"Snabbt, lätt & smidigt! Mycket att välja och helt ok priser."
Anonym 2016-06-15
"Helt otroligt snabb leverans och smidugt som bara den. "
Taina Mattila 2016-06-15
"Allting var jättebra och över förväntan. Tackar så jättemycket :-) Mvh Jenny"
Anonym 2016-06-15
"Supersnygga och snabb leverans :)"
Angelica 2016-06-14
"Det gick snabbt och lätt att beställa och varan kom i fin förpackning och väl emballerad./E-L"
Eva-Lena 2016-06-14
"Jag blev riktigt glad och överlycklig att det gick att få så snabbt.. Min present blev jätte omtyckt och uppskattad.."
Martina Andersson 2016-06-14
"Mycket bra presenter frän er!"
Hans Johansson 2016-06-14
"Jag köpte en 40 års present, 2 whisky glas med eget motiv genom att ladda upp den. Det var mycket uppskattat. Tack. "
Mika Peltokangas 2016-06-14
"den va bra, blev nöjd med köpet"
malin 2016-06-13
"Funkade jättebra! Tack!"
Charlotta 2016-06-13
"Funkade jättebra! Tack!"
Charlotta 2016-06-13
"Supernöjd!!!!"
Anonym 2016-06-13
"Jättenöjd, återkommer! "
Lena Olssonw 2016-06-13
"Mycket bra och enkelt. "
Jennie 2016-06-13
"Jättenöjd, liksom mottagaren av presenten. Det blev ett fint minne."
Ewa 2016-06-13
"Snabb leverans, mycket nöjd. Kommer säkert att köpa igen. "
Nahla varli 2016-06-13
"Vi har beställt flera gånger av Er. Aldrig några problem.Bra betalsätt och mycket snabb leverans.Bra presentutbud."
Claes Rosenberg 2016-06-13
"Jag är jättenöjda med både produkten och den snabba leveranstiden! Jag hade föredragit post nord som leverantör till utbudsstället för att det ligger närmare mig. Annars är jag mycket nöjd. "
Majken 2016-06-13
"Uppskattad present, snabb leverens"
Sigrid Andersson 2016-06-13
"Mycket bra upplevelser. Blir trevligt och tillmötesgående bemött när man tar kontakt via telefon med er. Är en mycket nöjd kund som anlitat er ett X-antal gånger. Kaisa"
Kaisa Parviainen 2016-06-13
"Hur nöjd som helst. Snabb leverans och jätte bra utbud samt service!"
Emma 2016-06-13
"Dubbelkollade om det lite ovanliga namnet stämd.Det uppskattade jag mycket! Mycket snabb leverans! Handlar gärna igen av Gravyrpresenter"
Maria 2016-06-13
"Blev glad att det fanns en sådan sida att lätt kunna göra en beställning och med ett bra utbud och snabb leverans/Göran"
Göran Lindqvist 2016-06-13
"Blev glad att det fanns en sådan sida att lätt kunna göra en beställning och med ett bra utbud och snabb leverans/Göran"
Göran Lindqvist 2016-06-13
"Är nöjd. "
Mona 2016-06-13
"Mycket bra! Och grym kundservice! "
Fredrik 2016-06-13
"Tack för en supersnabb leverans!!"
Sofia 2016-06-13
"Jag är jättenöjd. Bra priser och snabb leverans. "
Cecilia Melin 2016-06-13
"Produkten infriade mina förväntningar. Snygg design.Snabb leverans."
Tapio Hyväoja 2016-06-13
"Fantastiskt snabb leverans trots eget motiv!"
Anonym 2016-06-13
"Otroligt snabb leverans!!!"
Anna 2016-06-13
"Lysande service och avstämning inför produktion där Gravyrpresenter.se såg till att jag fick maximalt ut av min investering."
Guillermo 2016-06-13
"Riktigt bra service av de som gjorde gravyren. De ringde och dubbelkollade innan de graverade mina glas. Riktig nöjd med resultatet också "
Sofie Pålsson 2016-06-13
"Presenten var mycket uppskattad så då är jag nöjd"
Carina 2015-12-12
"Jag fick det jag beställde till ett överkomligt pris och kommer att beställa mer i framtiden "
Patrik Ericsson 2015-12-11
"Snabbt, lätt och enkelt!! <3"
Annikki Käpylä 2015-12-10
"Bra pris, snabbt och enkelt. Många fina motiv att välja på. Rekommenderas varmt."
Matias Hellström 2015-12-10
"Blev imponerad av hur lätt allt var! Och leveransen var snabb och fraktfri. Kommer garanterat använda sidan igen! "
Emilia 2015-12-10
"Fantastisk service trots impulsköp, inga problem - attityd uppskattades!! "
Anonym 2015-12-10
"Mycket bra"
Berit 2015-12-10
"Vi är helnöjda!"
Ulrika/Svenska Närko 2015-12-10
"very god."
Anonym 2015-09-26
"Jag var lite nojig över att produkten inte skulle komma fram i tid, det gjorde den tyvärr inte heller men det berodde på DHL och inte Gravyrpresenter. Så jag fick mycket bra service när jag ville spåra mitt paket och ville veta när det skulle komma fram, väldigt snabba svar över telefon! "
Felicia 2015-09-25
"Jag blev jätte nöjd. Jättefina glas som min man uppskattade att få i present . :-) "
Anonym 2015-09-18
"Blev en uppskattad 30 års present"
Pernilla 2015-09-11
"Inget att klaga på, allt var jättebra "
Camilla 2015-09-10
"Riktigt fina produkter :)"
Martin Nilsson 2015-09-10
"Snyggt, snabbt, säkert. Tack!"
Heidi 2015-09-10
"Fantastiskt bra service och fick hem produkten jätte fort. Rekommenderas varmt "
Anonym 2015-09-10
"Första gången jag använde er. Mycket positiv till hemsida, möjligheten till inställningar, leverans och kvalité."
Viktor 2015-09-09
"Bra produkter och mycket bra service. Jag kommer tillbaka som kund och tala om för bekanta hur nöjd jag är??"
Torbjörn Roå 2015-09-09
"Jag är ytterst nöjd med hela köpupplevelsen. Kommer definitivt att handla nästa bröllopspresent från er igen när det blir aktuellt. Jag gillade bäst er utbud, lättheten att beställa online samt den snabba leveransen."
Eleni Zafiriou 2015-09-09
"Otroligt snabb leverans och jättefin produkt!"
Helen Bengtsson 2015-09-09
"Det hade varit roligt att få fler alternativ för hur man skriver två personers namn (bröllop) på. Nu bad jag om att få namnen omvända (Adam + Eva på ena glaset, Eva + Adam på det andra) och det var inga problem. Så jag är glad för den flexibiliteten. "
Frida 2015-09-09
"Jag var nöjd med det jag beställde, det blev uppskattat av dom som fick dom fina presenterna och det var bra pris för allt.kommer att återkomma till er."
Lena Nyrèn 2015-09-09
"Otroligt snabb leverans "
Irene von Brömsen 2015-09-09
"Toppen bra saker "
Anonym 2015-09-09
"Enkelt och snabbt!"
Anonym 2015-09-09
"Allt Perfekt!!"
Marianne Tieva 2015-09-09
"En mycket uppskattad present."
Mona Lundin 2015-09-09
"Enkelt Bra Snabbt TOPPEN! "
Christel Ahlgren 2015-09-09
"jätte nöjd"
andrea 2015-09-08
"Jättebra,är supernöjd."
madeleine wittlock 2015-09-08
"Mycket positivt överraskad över den snabba leveransen."
Mats Jennby 2015-09-08
"Ni är lätta att ha att göra med och resultatet blir jättebra! Ger er toppenbetyg och fina rekommendationer! "
Klara Jönsson 2015-09-08
"Snabb leverans och bra service vid komplettering"
Annette 2015-09-08
"Första gången jag köpte en sådan produkt och kommer att göra det igen vid tillfälle."
Anonym 2015-09-08
"Bra och snabb leverans. Bra service vad gäller egna uppladdade motiv, med korrektur osv. Jättenöjd!"
Jossan 2015-09-08
"Otroligt snabb leverans och väldigt nöjd med varan! "
Anna-Maria 2015-09-08
"Kanon nöjd. Väldig snabb leverans."
Monika Åhlén 2015-09-08
"Snabbt och smidigt. Fina produkter "
Ann-Sofie Crona 2015-09-08
"Vi har köpt dessa glas tidigare med vår skyttelogga graverad, och vi är mycket nöjda av produkten. Vi återkommer med en nybeställning i höst"
Bertil Dahlgren 2015-09-08
"Mycket fina glas"
marie Nilsson 2015-09-08
"Mycket trevligt bemötande även när jag strulade till det med datum och ändringar mm. "
Kaisa Parviainen 2015-09-08
"Jättefina studentgåvor som blev så uppskattade!"
Anonym 2015-09-08
"Jag är super nöjd, brudparet som fick glasen som gåva blev jättenöjda"
susanne fransson 2015-09-08
"Kul presenter! Snabb och bra leverans."
Emelie 2015-09-08
"Roligt och bra utbud , mycket fin och i överensstämmande med beställningen. Är mycket nöjd med era varor , perfekt att beställa från er som presenter. "
Barbro Karlsson 2015-09-08
"Roligt och bra utbud , mycket fin och i överensstämmande med beställningen. Är mycket nöjd med era varor , perfekt att beställa från er som presenter. "
Barbro Karlsson 2015-09-08
"Otroligt snabb service och gravyren var välgjord! Att mottagaren blev så glad gjorde inte saken sämre. Tack!"
Maria Lindbäck 2015-09-08
"Kanonbra. Vi har beställt av er flera gånger. Aldrig något problem."
Anonym 2015-09-08
"Snabb leverans och bra betalsätt"
Carola Nilsson 2015-09-08
"Supernöjd. Snabb leverans och bra paketerat. "
Sara 2015-09-08
"Snabb leverans och fina produkter!"
Jessica 2015-09-08
"Mycket nöjd! Så även mottagaren av presenten!"
Ulrika Kristoffersson 2015-09-08
"Köpte ett glashjärta och vart kanon nöjd ??"
Anonym 2015-09-08
"Supernöjd. Har rekommenderat er till andra pga att ni är snabba."
Kerstin Carlzon 2015-09-08
"Väldigt bra service då jag hade ett svårare val av bild men ni hjälpte mig att få fram det jag önskade. Så ett stort tack för detta."
Anonym 2015-09-08
"Toppen bra saker finns det "
Anonym 2015-09-08
"Första gången jag beställt hos er! Älskade det! Bra förpackat, bra priser och enkel hemsida att förstå! 5 stjärnor ??????????"
Taulanta 2015-09-08
"Personlig service, snabb leverans och bra resultat."
Per Ivarsson Palm 2015-09-08
"Jag vart väldigt nöjd med det jag köpte! Jag fick precis som jag ville ha det efter snabb mailkontakt!! Alla tummar upp!!"
Sandra Helin 2015-09-08
"Blev jättenöjd med mitt köp"
Anonym 2015-09-08
"Otroligt tjusig present!! Är väldigt ensam om att ge bort den!! De som fick presenten fick verkligen ett minne för livet!! Dom blev verkligen imponerade!! Blir det fler såna tillfällen vet jag var jag ska köpa den presenten"
Helene Rugsten 2015-09-08
"Jag är helt enkelt jättenöjd!"
Eva 2015-09-08
"Mycket nöjd!"
Anonym 2015-09-08
"Blev supernöjd med mitt whiskeyglas med gravyr som jag beställde till min sambo i 5års present. Verkligen jättefint!"
Christina 2015-09-08
"Otroligt fina produkter och bra priser! "
Anonym 2015-09-08
"Gjorde ett eget motiv till ölglas, blev väldigt fint! Mycket nöjd!"
Jennie 2015-09-08
"Otroligt nöjd både med varan och med bemötande från er samt lätt att beställa! "
Matilda 2015-09-08
"Kommer absolut att handla från er igen. Så snabb leverans har jag aldrig sett maken till. Stort tack"
Anonym 2015-09-08
"Kommer absolut beställa fler gånger, snabb leverans och helt fantastiska grejer. ++++"
Jennipher 2015-09-08
"snabbt, enkelt, bekvämt, bra vara, jättenöjd !"
Anonym 2015-09-08
"Mycket nöjd, snabb leverans å varan va väl inslagen. "
Marie 2015-09-08
"Bra, nöjd med produkten men fick den lite senare än tänkt. "
Giselle 2015-09-08
"Jätte fin produkt som jag fick hem, är väldigt nöjd! Skulle absolut välja att handla från er igen. "
Rebecca 2015-09-08
"Så fina saker att välja mellan. Våra bröllops glas blev så fina. Era glas blev ett så vackert minne av vårt bröllop,varje gång man ser dom i vitrinskåpet. Tack en gång!!"
Anonym 2015-09-08
"Det är enkelt och man det ser ut som det man får."
Anonym 2015-09-08
"Jättejättenöjd!"
Anonym 2015-09-08
"Perfekt....!!!!!!!"
Anders Ström 2015-09-08
"Jätte bra mycket nöjd kommer rekomandea till andra "
Shelan 2015-09-08
"Superbra service och kul produkter. Mkt nöjd."
Anneli 2015-09-08
"Verkligen jättefina!Jag är mycket nöjd!"
C Hansson 2015-09-08
"Jag uppfattar er toppen och har även sagt mina vänner gå in på eran sid så jag uppskattar er"
Kristina Bergvall 2015-09-08
"Grymt nöjd! Snyggt gjort och min pojkvän blev så himla glad! En bra personlig present blev det!"
Sandra 2015-09-08
"Helnöjd,återkommer igen."
Anonym 2015-09-08
"Blev positivt överraskad över hur snabb leveransen var. Jättefina produkter och fin slutprodukt! Tack :)"
Anonym 2015-06-24
"En mkt bra produkt till bra pris med snabb smidig leverans :-) Presenten blev också mkt uppskattad"
caroline 2015-06-23
"Enkelt och snabbt sätt att beställa en speciell gåva :)"
Lillian 2015-06-21
"Riktigt nöjd med produkten"
Nicklas 2015-06-21
"Jag gick direkt till ert företag och beställde ett glas med gravyr Allt funkade och gick fort"
Louise Larsson 2015-06-20
"Riktigt snabb leverans"
Ulla Lindahl 2015-06-18
"Jag är mycket nöjd har handlat 1gång innan den här "
Monica Sjöndin 2015-06-18
"Är mer än nöjd av det jag köpt, mycket fina glas och fin gravering, så nöjd det är jag.."
Conny Foss 2015-06-18
"bra .. kommer garanterat beställa av er fler gånger :)"
Anonym 2015-06-17
"Lätt att beställa och klicka i vad man önskar. Dock så försvann mitt paket när de var påväg till mig , tog två veckor innan den kom fram. Kontaktade kundservice som pratade i en väldigt trevlig ton och hjälpte till så gott han kunde . Mycket nöjd kund och en fin present blev de!"
Anonym 2015-06-17
"En trevlig hemsida att beställa från."
Monika Pettersson 2015-06-17
"Bra service, då vi även ville lägga till egen gravyr"
Anonym 2015-06-17
"Mycket nöjd o de som fick gåvorna blev överförtjusta"
Camilla Franck 2015-06-17
"Har inte mycket att säja . Men jag är jätte nöjd med allt . Tack för att ni finns där med era fina utbud av presenter m.m Tack"
Jill Olsson 2015-06-17
"Positivt med snabb leverans och bra priser"
Carola Nilsson 2015-06-17
"Har absolut inget att klaga på, allt har varit jättebra!!!"
Maria Ljunggren 2015-06-17
"Jag var hellt nöjd med köpet hos er och fick bra bemötande av er vid kontakt via telefon "
Anonym 2015-06-17
"Det första brudparet har fått sina glas, blev enormt glada?? "
Carina Torstensson 2015-06-17
"Superservice!"
Desirée Johansson 2015-06-17
"bra och trevliga saker för att ge bort till precenter till olika ändamål. Jätte nöjd med mina beställningar."
Anonym 2015-06-17
"Är nöjd känner jag."
Anonym 2015-06-16
"Jag är jätte nöjd, tack"
Anonym 2015-06-16
"Toppen service, bra kontakt,fick den hjälpen jag behövde, snabb leverans och fint resultat på min beställning! "
Anonym 2015-06-16
"Bra kommunikation/dialog via mail med butiken och otroligt snabb leverans!"
Anders Eklund 2015-06-16
"Fin kvalitet, bra service via chat och otroligt snabb leverans. "
Anki 2015-06-16
"Återkommer med köp nästa student:)"
Anneli Bevacqua 2015-06-16
"De var jättefint absolut bästa presenten. TACK "
Charlotte Wikner 2015-06-16
"Kanon!"
Sofia 2015-06-16
"Jätte fint vinglas som jag beställde, otroligt bra med leveransen snabb :)! Jätte bra allt verkligen !!"
Anonym 2015-06-16
"Snygga glas, snabb leverans och mycket bra och trevliga presenter."
Maud Brettman 2015-06-16
"Presenten blev väldigt uppskattad av mottagaren."
Aino Holmström 2015-06-16
"Ett väldigt fint glas till en student som blev väldigt glad!"
Carina 2015-06-16
"Jättenöjd med mina graverade champagneglas. Mvh Annelie"
Anonym 2015-06-16
"Fantastiskt snabb leverans och fina glas. Tack"
Eva Hult 2015-06-16
"Jag är mycke nöjd och kommer att handla hos är i fortsättningen.Tack! M.V.H."
Adalajda Nrec 2015-06-16
"Mycket nöjd - i stort sett kan inget kan bli bättre och presenterna blev mycket uppskattade! Det enda som jag hoppas på är ett ändå större produktutbud. "
Ann Movitz 2015-06-16
"Blev glatt överraskad när mina varor kom. De var fina på bild men bättre i verkligheten. Det var första men absolut inte sista gången jag beställer från er. Trevligt bemötande från personen som tog emot min beställningen. Mvh Kristin Svensson"
Kristin Svensson 2015-06-16
"Glatt överraskad,så enkelt och snabbt allting fungerade"
Ewa Grettve 2015-06-16
"Jag blev imponerad över hur otroligt snabb leveransen var. Dessutom var det jättefina produkter och jag gillar att jag kunde betala med Swish. 10/10 prismor! "
Diana 2015-06-16
"Över förväntan!"
Annica Sandell 2015-06-16
"Allt va jätte bra!både med leverans,snyggt o pris!!nöjd kund??"
Anonym 2015-06-16
"Mycket bra. Har handlat hos er flera gånger och alltid varit nöjd. Även nu senast när jag strula med datum så var ni mycket tillmötes gående och ordnade det till det bästa. Tack Kaisa"
Kaisa Parviainen 2015-06-16
"Skulle gärna ha fler alternativ"
Susanne Aavik 2015-06-16
"Trevlig sida, bra service!"
Anonym 2015-06-16
"Väldigt smidigt och kanonfint halsband.Mamma som fick det i present har haft det på sig varje dag,hon är överlycklig och alla som sett det undrar vart det är köpt."
Anonym 2015-06-16
"Otrolig bra leveranstid??"
Eva-Lena 2015-05-12
"Jag har handlat av er tidigare och var jätte nöjd så jag handlar igen igen igen och igen TOPPEN "
Jeanette Sandgren 2015-05-09
"Den behandlades jättesnabbt och det är bra."
Anonym 2015-05-08
"Bra fin"
Camilla 2015-05-07
"Mycket snabb och bra leverans från de att man beställt tills att varan hade kommit. Kanonbra om man är ute i "sista sekunden". Tycker även det var bra att man fick se ett förslag på hur det skulle se ut innan så man hade valmöjligheten att ändra innan om man skulle vilja det. ??"
malim 2015-05-07
"är helförnöjd med allt för min del."
göran emanuelsson 2015-05-07
"Snabbt och bra. Tittade bara efter Zippo tändare då det var present och det enda jag var ute efter."
Ola Högberg 2015-05-06
" VACKER PRESENT"
Francisco Zorrilla 2015-05-06
"Jag är mycket nöjd. Gravyren var också fin."
Carola Larsson 2015-05-06
"Som ett on-line köp skall vara, snabbt och perfekt. Tack"
Eva Eriksson 2015-05-06
"Kanonbra!!"
Emma Larsson 2015-05-06
"Underbart lätt att betala med swish och snabb leverans. Väl paketerad ;)"
Krille 2015-05-06
"Jag har sju barnbarn som Jag här kan ge en minnesgåva till. Bekvämt sätt att ge bort en gåva. Mina barnbarn har varit jättenöjda. Önskade att betalningen kunde ske inom 30 dagar. mvh Anita"
Anita Skoglund 2015-05-06
"Helt enligt förväntan! Återkommer mer än gärna vid presentval!"
Ritva 2015-05-06
"Snabb leverans, fin produkt, bra kontakt, bara positivt allting"
Hans Kafle 2015-05-06
"Allt var perfekt. Har rekommenderat er till flera arbetskollegor. Att kunna göra eget tryck är perfekt. Han som fick termosen var mycket nöjd. "
Ewa Sundström 2015-05-06
"Köpte en plunta med egen gravyr och blev väldigt nöjd! Fint resultat, enkel beställningsprocess och snabb servic! "
Anonym 2015-05-06
"Så nöjd kommer att handla fler gånger.även rekommendera er till vänner .Med vänlig hälsning, Viola"
Viola Nilsson 2015-05-06
"Mycket nöjd! Snabb leverans och fint utförande."
Gabriella Hammarlund 2015-05-06
"Jag är fullkomligt nöjd med hela köpet. Det hade kunnat finnas fler gravyr-alternativ men jag hittade lätt ett bra motiv som blev jättesnyggt! "
Anonym 2015-05-06
"Mycket bra service när jag behövde hjälp."
Anonym 2015-05-06
"Fina varor och enkelt och smidigt att beställa. Mycket nöjd!"
Annette 2015-05-06
"Enkel beställning, snabb leverans"
Anonym 2015-05-06
"Jag är såå nöjd / Gunilla"
Gunilla 2015-05-06
"Allt från beställning, till mig. Toppen ??"
Gunilla 2015-05-06
"Mycket snabb leverans, mycket nöjd med varan jag beställde. Kommer absolut att handla hos er igen"
Raija Viinamäki 2015-04-22
"Är jättenöjd med det jag beställt hitintills. Ett glas hade gått sönder vid leveransen, ringde och skickade foto. Nytt glas skickades och var mej tillhanda inom 2 dgr. Bra service. Kommer att beställa mer när det infaller ngt speciellt."
Gunilla 2015-04-22
"Snabbt och smidigt, trevlig kontakt!"
Anonym 2015-04-22
"Har alltid varit nöjd med mina beställningar. Men saknar ölglaset som är 40 cl (påminner om vanliga falcon ölglas)"
Elaine Christensen 2015-04-22
"Väldigt nöjd med köpet."
Nils Jönsson 2015-04-22
"otroligt snabbt svar och leverans!"
Ronnie Andersson 2015-04-21
"Snabb leverans och bra utfört"
Tony Johansson 2015-04-21
"Snabbt och enkelt med bra utbud och rätt priser"
carina 2015-04-21
"Jättenöjd, inget att klaga på alls faktiskt. Möjligtvis att det var lite oklart när man skulle välja text, men det blev som jag ville ha det."
Anonym 2015-04-21
"Enkelt att titta runt bra och fin hemsida Otrolig snabb leverans trodde inte det va sant att man redan hade fått hem paketet.Brudparet va helt paffa då dom såg vad som fanns i.Glas graverade och champagne flaska.Det va den bäste present som man har gett bort"
Anette Fälldin 2015-04-21
"Supersnabb leverans och bra priser. Fortsätter absolut att handla genom er. "
taina mattila 2015-04-21
"Skrev till er efter min leverens. Är helt imponerad av service & snabbhet i leverans. Tack!"
Kristina Nessim 2015-04-21
"Jättenöjd med mitt köp,ett enkelt sätt att hitta fina presenter."
Laila Nilsson 2015-04-21
"Jag är super nöjd "
harem 2015-04-21
"Bra online butik, snabb leverans. Nöjd med mitt inköp. "
Erik Larsson 2015-04-21
"Väldigt nöjd kund! Rekommenderas varmt??"
Andrea 2015-04-21
"Verkligen över förväntning och min respektive blev så glad att han fick tårar i ögonen, haha! Tack så jättemycket!"
Annie Sandell 2015-04-21
"Jag är jättenöjd, beställde en dag och fick leveransen redan dagen därpå. Jag ringde er för att säga hur nöjd jag var! Champagneglas med gravyr, överlämnades igår och mottagarna blev så glada! Jag rekommenderar er till alla! Jag kommer fortsätta beställa av er när det "dyker upp" någon ny högtid. Tack från mig!"
Eva-Maria Larsson 2015-04-13
"Kommer bli en ?terkommande kund! kul att kunna k?pa presenter som blir personliga!"
Thomas Andersson 2015-03-26
"Mycket bra service vid kontakt "
Therese Troberg 2015-03-25
"Toppen,har rekommenderat er till 2 st som är mkt nöjda, de med."
Eva Åkesson 2015-03-25
"Fint utförande på min namnskylt.Även bra leverans som gick fort.Betalningssättet var bra,passade mig perfekt. "
Gunvor Alfredsson 2015-03-25
"Positivt överraskad hur fort det gick. Jag var lite i sista minuten med att beställa men allt var klart inom en vecka. Bra! "
Maria Sigurdardottir 2015-03-25
"Väldigt snabb leverans och varierat utbud av varor. "
Christina Klang 2015-03-25
"Skickade in en bildfil med texten TOTO, fick snabbt ett förslag till gravyr att godkänna, 2 dagar senare hade jag produkten i lådan, resultatet KANON 👍👍👍 "
Jerker Axelsson 2015-03-24
"Allt fungerade jättebra. Doppresenten blev uppskattad."
Anonym 2015-03-24
"Kanon! Blev påmind och fick tips ang alla hjärtans dag!"
Peter Bergfeldt 2015-03-24
"Blev glatt överraskad av den snabba leveransen och det fina resultatet. Väldigt nöjd med er service."
Angelica Gaebler 2015-03-24
"gravyren är mycket väl utförd"
Hjördis Ekstrand 2015-03-24
"Texten var mindre än förväntat"
Susanne 2015-03-24
"Har funkat riktigt bra och är mycket nöjd. Kommer att handla hos er fler ggr."
Micke 2015-03-24
"Tyckte om era produkter och glaset med gravyr blev väldigt uppskattat. Blev väldigt väl bemött när jag rinde er och frågade om det skulle hinna komma till alla hjärtans dag. Kommer varmt att rekommendera er till vänner och bekanta. MVH. Eva Hammarlund "
Eva Hammarlund 2015-03-24
"Super nöjd!"
Marie 2015-03-24
"Trodde inte att det skulle vara så snabb leverans! Positivt överraskad!"
Christina Forss 2015-03-24
"Jag köpte en snusdosa me min mailadress i gravyr (ifall jag skulle tappa bort den) och jag fick den nästan skrämmande snabbt :-) Och är jättenöjd med den. Nu vet jag var jag ska köpa framtida presenter!"
Anonym 2015-03-24
"Beställt många gånger och alltid lika nöjd! Mycket hjälpsam personal på kundservice vid beställning av egen text."
Li 2015-03-24
"Mycket trevlig sida o snabb leverans :) "
Pär Rötkönen 2015-03-24
"Super nöjd. Mycket snabb leverans."
Linda Nilsson 2015-03-24
"Bara bra."
Julius Muge 2015-03-24
"Otroligt snabb frakt och bra inpackat. Ett lite större utbud hade inte skadat. "
Christopher 2015-03-24
"Super nöjd"
Aysel Bugurcu 2015-03-24
"Väldigt nöjd😀 snabbt och enkelt. väldigt smidigt. Presenten blev väldigt omtyckt😃 "
Anonym 2015-03-24
"Var mycket nöjd med allt!"
Anonym 2015-03-24
"Supersnabb leverans och bra kundservice :)"
Maria 2015-03-24
"kanonbra. Presenten blev uppskattad också."
Stefan Malkolmsson 2015-03-24
"Lätt o bekvämligt"
Majnor 2015-03-24
"Har beställt två gravyrpresenter av Er, finns bara positivt att säga. Rekommenderar er till andra :)"
Heidi 2015-03-24
"Snabbt, enkelt och extremt bra service! Sambon blev extremt nöjd med sin nya snusdosa. Flickvännen lika så, inga fler plast askar överallt och ska han tvunget göra det, kan han göra det med stil ;)"
Alexandra Sjövall 2015-03-24
"Bra och snabb leverans och glasen var fina😀"
Yvonne Ingle 2015-03-24
"Jag är väldigt nöjd. Sparbössan jag köpte var lite annorlunda jämfört med vad man brukar se på dop annars och den var väldigt populär."
Liisa Persson 2015-03-24
"Jag hade lite problem men ni var tillmötesgående över vad man kan begära så jag är väldigt nöjd."
Magnus Gårdhag 2015-03-24
"Jättefina saker med fin gravyr. Kommer beställa fler gånger!"
Ylva Löfberg 2015-03-24
"Fantastisk service!"
Annica 2015-03-24
"Jag hitta det jag sökte och då ska man inte klaga :) snabbt och enkelt."
Ann-Sofi 2015-03-24
"Jätte nöjd med min beställning Mvh Vlatka"
Vlatka 2015-03-24
"Snabb leverans och jätte fin vara. Kommer absolut beställa igen ifrån er"
nadja 2015-03-24
"Har bara positiva omdömen. Allt perfekt. "
Anonym 2015-03-24
"Snabbt och enkelt att beställa från er"
Johan Tat 2015-03-24
"Jag var böjd med service då kag beställde eget motiv, hade önskat att man hade kunnat "klippa och klistra" lite själv på sidan. Snabba svar på mail osv. Absolut nöjd med helheten! "
Anonym 2015-01-21
"Snabb leverans. Jag fick vad som lovats."
margareta lindkvist 2015-01-13
"Fick bra service när jag ringde, det gick snabbt och enkelt trots att jag valde eget motiv och gjorde ändringar på första förslaget! blev en perfekt present!"
Natalie 2015-01-12
"Kanon fina och snabb leverans."
Anonym 2015-01-10
"Det gick väldigt smidigt att beställa och leveransen var jättesnabb. Dessutom var presenten mycket uppskattad och jag är verkligen supernöjd!!! Tack för helt underbar service :)"
Annelie 2015-01-08
"Jag är jättenöjd och kommer tillbaka"
Anonym 2015-01-08
"Himla nöjd med min köpupplevelse hos er. Köpte farsdagspresent i november och en julklapp till min fästman i december. Grymt nöjd med bägge två och kommer helt klart köpa fler produkter av er i framtiden! "
Frida Forsberg 2015-01-08
"Bra kontakt med era graverare när de inte visste hur beställningen skulle vara. De tog kontakt när de var osäkra"
Anonym 2015-01-08
"Tyckte att Gravyrpresenter levererade snabbt och proffsigt! Jag beställde 3 dgr innan jul och fick det levererat till jul! Bra jobbat!"
GretaWargh 2015-01-07
"Det var en bra grej och ser fram emot att få lite snygga whiskey glas fram över m.v.h Tord "
Tord Olsson 2015-01-07
"Fantastiskt fina produkter till otroligt bra priser! Även en galet snabb leverans - rekommenderas verkligen!"
Alexander Trygg 2015-01-07
"Jag ringde för att jag hade lite panik över att den inte hade kommit och jag skulle hem strax därpå men fick jättebra bemötande och erbjöds att få en ny hemskickad men den kom samma dag så det löste sig!"
Oskar Hogman 2015-01-07
"Toppen kommer att återkomma"
Ann Waldna 2015-01-07
"Mycket positiv"
Marianne 2015-01-07
"Oklanderlig packetering! Beställde produkt i glas, så var lite orolig - hade jag inte behövt!"
C 2015-01-07
"Mycket snabb leverans och smidigt från beställning till mottagande. Tack så mycket!"
Josefine Johansson 2015-01-07
"Allt var helt perfekt."
Ann-Sofi Oskarsson 2015-01-07
"Roliga och personliga ge-bort presenter."
Anonym 2015-01-07
"Absolut topp när det gäller kontakt och leveranstid....helt överraskad att det gick så snabbt"
per-håkam 2015-01-07
"De glasen jag beställde var riktigt fina, över förväntan. Likaså med frakten var snabbare än angivet, även fast det var precis innan jul. Riktigt imponerande! Tackar för en bra köpupplevelse!"
bianca 2015-01-07
"Mycket bra o massa fint :)"
Eva Widehall 2015-01-07
"Kommer troligen tillbaka :)"
Louise Elverlind 2015-01-07
"Jag är supernöjd. Jättebra service, trevlig och hjälpsam personal. Jag ringde in beställningen för att jag var så sent ute och det löste ni toppen. TACK !!"
Carina Milch 2015-01-07
"Bra produkter som blir minnesvärda när man kan få dem graverad!"
Emma Ekblom 2015-01-07
"Andra gången jag beställde från er. Inget att klaga på,snabb leverans och fina varor!"
Ferenc 2015-01-07
"Snabbt, smidigt och supersnygg snusdosa. Jag är riktigt nöjd! "
Katarina 2015-01-07
"Blev imponerad av snabb leverans med tanke på alla helgdagar. "
Jonny Friberg 2015-01-07
"Jag köpte en snusdosa, som var toppen. Återkommer när jag behöver något från er. Hälsningar Marianne billgren "
marianne Billgren 2015-01-07
"Jag beställde ett eget motiv och det blev väldigt bra. Fick hjälp med mina frågor på ett bra sätt, är super nöjd. "
Marina Grundell 2015-01-07
"Jättesnabb service! "
Maria 2015-01-07
"Superfint glas som blev uppskattat, kul med en personlig present ! "
Camilla Svensson 2015-01-07
"Jag är väldigt nöjd med er och varmt rekommenderar. "
Mehpare Persson 2015-01-07
"Mycket lätt att beställa, bra service, snabb leverans! :)"
Sandra 2015-01-07
"Det gick snabbt och smidigt, kommer att beställa fler gånger"
Liselotte 2015-01-07
"Riktigt snabb leverans, har paketet nästan dagen efter. Gjorde en egen logga, som blev jätte bra graverad."
Kim 2015-01-07
"Verkligen supernöjd med både varan och bemötandet från er. :)"
Lis 2015-01-07
"Väldigt nöjd då jag beställde på söndagen o fick min leverans på tisdagen. Så många + från mig! "
Anonym 2015-01-07
"Jag köpte en snusdosa, som var toppen. Återkommer när jag behöver något från er. Hälsningar Marianne billgren "
marianne Billgren 2015-01-07
"Enkel och bra hemsida med snabba leveranser. "
Roger 2015-01-07
"Otroligt snabb leverans för att ändå vara en "tillverkad" produkt. Saknade först fakturan dock, som var gömd längst ner i paketet under all skumplast, så den är lätt att missa. Bättre utbud på varor kunde väl vara trevligt, men är i övrigt helnöjd."
Fredrik Mathsson 2015-01-07
"Så jäkla nöjd faktiskt! Julklappen blev en hit hos mottagaren dessutom."
Anneli Nilsson 2015-01-07
"Är så nöjd med glasen jag köpte! Och så super snabb leverans! Tack så mkt för som fina glasen!!! 😊👍. Rekomenderas!!"
Anonym 2015-01-07
"Köpte ölglas till min pappa och han blev väldigt nöjd och glad! Kommer helt klart beställa från er igen"
Jennie 2015-01-07
"Det var min dotter som handlade via mig ich hon blev jättenöjd med julklappen hon skulle ge sin pappa. Det blev precis som hon hade föreställt sig :) "
Fia 2015-01-07
"Var en julklapp till min man som blev MYCKET uppskattat"
Ulla Lindahl 2015-01-07
"Helt fantastiskt snabb leverans! 24 timmar efter beställningen hade jag leveransen hos mig! Tack! Över all förväntan och jag kommer varmt rekommendera er!"
Johanna 2015-01-07
"Beställde en zippo tändare med gravyr. Mycket snabb leverans precis för jul, kanon! Skulle önska fler fonter att välja på."
Mattias O. 2015-01-07
"Snabbt & enkelt, e-handel när den är som bäst. "
Anna 2015-01-07
"Jag är väldigt nöjd med mitt köp! Kommer garanterat fortsätta handla från er. "
Oskar 2015-01-07
"Mycket nöjd med leverans och tillverkning av gravyr på glas! Presenten blev mycket uppskattad dessutom! "
Krister Edvardsson 2015-01-07
"Ingenting negativt att säga, köpet levde upp till alla förväntningar. Fina resultat på graveringen. Nöjd kund. "
Theresé 2015-01-07
"Fin korthållare!"
Charlotte Folklund 2015-01-07
"Blev jätte nöjd med slutresultatet och service som jag fick under och efter beställning. Tummen upp för er! "
Ajla Prgomet 2015-01-07
"Har handlat några gånger hos er med mycket positivt intryck. Ni kanske skulle ha något bonussystem om man handlar fler gånger, ett tips bara. //Mvh Kathy"
kathy brundin 2015-01-07
"Snamn och bra leverans, mycket nöjd och detsamma blev även ägaren av den graverade snusdosan! "
Sandra eriksson 2015-01-07
"Allt funkade perfekt IGEN. Hade det inte gjort det då hade jag inte återkommit."
Christer Sambring 2015-01-07
"Jag tycker allt är mycket bra på eran sida och bra priser."
mikael bergqvist 2015-01-07
"Jättebra!"
V 2014-11-21
"Snabbaste leveranstid jag någonsin varit med om. "
Jenny 2014-11-17
"Jag har handlat hos er två gånger och varit nöjd."
Eva-Lisa Koivumäki 2014-11-17
"snabbt och bra"
Thomas 2014-11-17
"Beställt från er för första gången. Jag kommer absolut tillbaka!"
Anonym 2014-11-17
"Bra service och snabb leverans!"
Anonym 2014-11-17
"Kanonbra."
Anonym 2014-11-17
"Allt var toppen!"
Frida 2014-11-17
"Väldigt fint glas! Över mina förväntningar! :) kommer definitivt beställa härifrån igen!"
Monica 2014-11-17
"Jag är jättenöjd med servicen och utbudet, kommer definitivt att använda mig av er igen!"
Caroline 2014-11-17
"Glaset var lite tunnare än vad jag fått uppfattning om men var i helhet jätte fin och en mycket uppskattad fars dag present."
Sara Ferm 2014-11-17
"Snabb leverans samt superbra bemötande från kundtjänst !"
Jenny Lindén 2014-11-17
"Helt nöjd ! Rekommenderar :)"
sylwia 2014-11-17
"Mycket snabb leverans! Stort plus att jag fick ett mail om att ni hade skickat produkten för gravering så man håller sig uppdaterad."
Johanna 2014-11-17
"Snabb leverans och mycket fina produkter"
Richard ejbyfeldt 2014-10-27
"Mycket nöjd! Fina produkter och gravering, och mycket snabb leverans!! "
My Öhrn 2014-10-20
"Grymt snabb leverans och bra kvalité på glasen!"
Ferenc 2014-10-17
"Grymt bra leveranstid, ni har räddat mej i omöjliga situationer, jag rekommenderar er till mina vänner👍 "
Eva-Lena 2014-10-16
"Mycket bra!!!"
Laila Nilsson 2014-10-16
"Var i kontakt med er via telefon och fick superbra service. Jag visste inte hur stor texten skulle bli på glasen när jag ändrade storleken. Skulle ha varit bra med en bild på glaset med gravyren så att man såg helheten. Mycket nöjd och förvånad över den snabba leveranstiden."
Sanna 2014-10-16
"Otrolig bra hemsida. Jag är mycket nöjd o glad över min produkt som jag köpte. Snabb leverans också! Kommer rekommendera till mina vänner!"
Emilie 2014-10-16
"Jag tyckte att allt bara var så positivt och till min belåtenhet.Tack, jag återkommer gärna."
Kjerstin Santos 2014-10-16
"Jag är mycket nöjd med detta. "
Anonym 2014-10-16
"Väldigt nöjd. Perfekt present!"
Caroline 2014-10-16
"Mkt nöjd. Saknar bara ett större urval av skyltar att välja på.Hade heller inte fått någon känsla av storleken. Hade varit bra att få se skylten moterad på en dörr för att se förhållandet mellan dörr och skylt. Är nöjd med köpet vet ej om ägaren är nöjd då jag gav bort denna i bröllopspresent. Mvh Carina Rudin"
Carina Rudin 2014-10-16
"Bra och smidigt, superfin kvalitet."
Hedvig 2014-10-16
"Dem blev jättenöjda och allt var toppen!"
Jessica 2014-10-16
"Bröllopsparet grät av lycka för glasen. Så vad mer ska jag säga när brudparet uppskattade min present?"
Joline 2014-10-16
"Allt funkade brudparen var jätte nöjda."
Sören Lötbring 2014-10-16
"Jättenöjd och uppskattad doppresent. :)"
Gabriella 2014-10-16
"Så otroligt bra att man kan välja själv hur varan skall graveras! Tack för bra produkt."
Sofia Samuelsson 2014-10-16
"Var väldigt nöjd med mitt köp och återkommer säkerligen när det blir dags för nya presenter! Leveransen var snabbaste jag varit med om för gravyrer och kundsupporten väldigt trevlig. Blev också rekommenderad er sida av en vän så något har ni nog gjort rätt!"
jack palm 2014-10-16
"Perfekt dopresent !"
Bo Fredriksson 2014-10-16
"Jag fick hjälp med en gång på er chat när jag kände att något var oklart. Och jag fick mina varor nästa dag! Supersnabb leverans! "
Madeleine 2014-10-16
"Kanonbra, snabbt och mitt specialbeställa motiv blev jättefint. "
Kerstin Ramström 2014-10-16
"Snabb leverans på riktigt snygga glas! Brudparet blev mycket nöjda över sina glas!"
Eveline 2014-10-16
"Underbart att bli räddad när man är sent ute med att köpa present. Tack! Perfekt produkt, bättre än förväntat. Absolut ingenting att klaga på, bara positivt. Lade genast till hemsidan bland mina bokmärken för att vara säker på att hitta tillbaka fler gånger."
Mathilda 2014-09-15
"Supersnabb leverans av extremt fina glas i lyxförpackning! Väldigt fin present!"
Karolina 2014-09-14
"Jag har alltid varit så nöjd med varor som jag har beställt i från er . En nöjd kund :)"
Lill Karlsson 2014-09-14
"Blev väldigt nöjd med produkten och speciellt att det gick så snabbt och smidigt både frakten och att beställa, bra priser och utbud."
Anonym 2014-09-12
"Hej. Trots att det strulade med min beställning räddade ni det riktigt snyggt. Därför både kan och vill jag ge er högsta betyg på köpupplevelse."
Susanne 2014-09-12
"Snabb leverans!! Enkelt att beställa!! Verkligen nöjd !!!"
Lena karlsson 2014-09-10
"perfekt att få göra eget motiv"
marianne 2014-09-10
"Nöjd med de mesta förutom att jag saknar att ni inte har sedelklämmor.. Mvh"
Anonym 2014-09-10
"Toppklass,snabbt och snyggt. Kommer att beställa från er fler gånger"
michael 2014-09-09
"Fantastisk service då vi ringde och bad att få information om vad vi skrev på det vi tidigare som vi har beställt :) Vi kom inte ihåg vad vi graverat in på presenten till vårt första barnbarn och när barnbarn 2 kom så vill vi självklart ge ett minne till henne också. Som vi är....vill inte göra skillnad så ringde jag er och frågade vad vi skrivit :) och fick fantastisk hjälp av er trevliga personal. TACK "
Carina Milch 2014-09-09
"Snabbt och smidigt, även snabb respons vid korrektur via mejl."
Tobbe 2014-09-09
"Bra att få kontinuerlig info om vart produkten är. "
Niklas 2014-09-09
"Hej Jag känner Mig jättenöjd med min beställning. Bra gåva som Jag kommer att ge bort vid högtidliga tillfällen mvh Anita"
Anita Skoglund 2014-09-09
"Sidan var mycket enkel och lätt att förstå men ändå snyggt utformad! Priserna var mycket bra för att vara graverade saker och framför allt uppskattade jag att det var samma pris oavsett gravyr!! Det var många och bra alternativ för betalning och frakt! Tok-bra när man som i mitt fall skall köpa födelsedagspresent i sista stund! :-) Givetvis kan man alltid önska sig fler motiv och stilar på text... Men utbudet var inte heller dåligt! På det hela taget tycker jag att gravyrpresenter.se är ett bra ställe att beställa ifrån och jag har rekommenderat folk dit! De som fick glasen jag beställt från er hade heller inga klagomål på varken gravyrens eller glasens kvalité! Stort tack! /Janne"
Janne Irehjelm 2014-09-09
"Ett bra alternativ att shoppa presenter på. Det fanns mycket att välja påoch man behöver inte vara orolig att någon kommer med samma sak..."
Heidi Eriksson 2014-09-09
"Köpte en doptallrik till min dotterson och är mycket nöjd. Gravyren var perfekt!!"
Margareta Högman 2014-09-09
"Beställde en snusdosa med gravyr. Den var till belåtenhet. Att jag är nöjd det är ett gott betyg. :O) "
Claes 2014-09-09
"Bra pros och snabb leverans uppskattar jag. Jag hade inges bekymmer med beställningen, allt var Ok. "
Sanja Farkas 2014-09-09
"Mycket fina och uppskattade bröllopspresenter. Många tack. MVH Yvonne"
Yvonne örtberg 2014-09-09
"Bara bra !"
Anders Sandelin 2014-09-09
"Snabbt och enkelt och fina glas att ge bort.... :)"
Pernilla Johansson 2014-09-09
"Hej, Jag får tacka Er för en bra, snygg vara och en jätte snabb leverans. Väldigt imponerande. Hälsningar Ekaterina"
Ekaterina 2014-09-09
"Skulle vara bra om man fick en liten ask eller liknade och ha när man ger bort pressenten. Annars super bra!"
Anonym 2014-09-09
"Var lätt att hitta de man sökte... Och snabb leverans och meddelande vad som hände med varan hela tiden... Mycket bra"
Anonym 2014-09-09
"Spesielt positivt med en liten "overraskelse" mener det var en pose gummibjørner?:) da blir man ekstra glad! "
Anonym 2014-09-09
"Jättenöjd! :-)"
Anonym 2014-09-09
"Snabbt, enkelt, prisvärt !"
Rune Tjernström 2014-09-09
"Roligt och bra att man kan välja ett eget motiv från tex fotografier, snabb o bra leverans :-)"
Anonym 2014-09-09
"Snabbt o smidigt och en hel del ovanliga presenter"
Anonym 2014-09-09
"tyvärr öppnade inte brudparet presenten och ingen återkoppling, men det var en mycket vacker present med proffsig gravering!"
Nettan Larsson 2014-09-09
"Fantastisk sida! Kommer även beställa till vårt kommande dop. Jag är jättenöjd och har blivit en trogen kund."
Anonym 2014-09-09
"Gåvan blev uppskattad"
Robin 2014-09-09
"Ni skickade snabbt (dock drog posten/fraktaren ut på tiden med leveransen trots expressorder). Ett glas var trasigt, men utan problem ordnade ni ett nytt. Tycke det var mycket smidigt och trevligt att handla från er."
Pia Brunell 2014-08-31
"Bra jätteuppskattade presenter när man inte vet vad man skall köpa alltid ett nöje att handla av er."
Agneta B Wahlström 2014-08-27
"Beställde okrossbara glas med egen gravyr. Är väldigt nöjd. Har många avundsjuka vänner. "
Veronica 2014-08-21
"Otrolig snabb leverans. Proffsigt!!"
Tobias 2014-08-19
"Har rekommenderat er till andra, mycket trevligt att handla hos er och det kommer jag göra fler gånger. "
Maria Svensson 2014-08-18
"Det här är den absolut bästa köpupplevelse jag någonsin haft. Allt är perfekt. Rekommenderat er till alla mina vänner som är ute efter bröllopspresenter och liknande, otroligt imponerande. Kommer handla igen."
Johannes Tingnert 2014-08-14
"har bara positiva upplevelser har rekommenderat er till andra. tack för bra service "
Theres 2014-08-13
"Fantastiskt smidigt att beställa och snabb uppföljning vid problem rekommenderar fler att beställa härifrån "
Helen Stenberg 2014-08-13
"Positiv upplevelse, smidigt att beställa och snabb leverans av jättefina varor. Kommer att beställa fler gånger!"
Eva Mårtensson 2014-08-12
"Det var en present och han blev mycket glad!"
Sofia 2014-08-12
"mycket bra kom fram fort och fick hjälp på en gang är mycket nöjd."
kerstin gustavsson 2014-08-11
"Jag tycker det va kanon. "
Anonym 2014-08-11
"Köpte ett graverat Whiskeyglas till min gubbe. Kanonsnyggt!"
Nette 2014-08-11
"Supersnabb leverans, gillas!"
Marie Åstradsson 2014-08-11
"Man kan inte ha det bättre, sitta hemma ock välja era fina produkter med gravyr. "
Lennart 2014-08-11
"Blev väldigt nöjd och det var fint gjort. "
Karoline 2014-08-11
"Nöjd kund!"
Mariette Jonsson 2014-08-11
"En väldigt prisvärd produkt som var över förväntan i utseende och kvalité."
Sara Nilsson 2014-08-11
"En väldigt prisvärd produkt som var över förväntan i utseende och kvalité."
Sara Nilsson 2014-08-11
"Ett snabbt och bra sätt att inhandla en vara jag behövde till ett bröllop."
Kerstin Hakamäki 2014-08-11
"Har varit mycket nöjd med mina saker som jag har beställt.bra kvalitet.snabb service"
johnny blomster 2014-08-11
"Riktigt bra och fina glas. Student presenten blev lyckad tack vare er!"
Anonym 2014-08-11
"Bra utbud, lätt att navigera på hemsidan men framförallt bra service från er sida vid frågor!"
Ola 2014-08-11
"Jag tycker leveransen var super! Snabb och bra förpackat. (Beställde glas) Ett bra alternativ när man vill ha en personlig present då tiden är knapp. "
Madelen Fagerström 2014-08-11
"Allt var jättebra. Måste säga att jag blev positivt överraskade när paketet kom. Produkten var bättre än jag förväntat mig och studenten som fick den blev jätteglad."
Britt-Louise Nilsson 2014-08-11
"Lite svårt att uppfatta Stl på texten och hur det Skulle bli på grejen som man köpte. Annars mycket nöjd"
Madeleine larsson 2014-08-11
"enkelt, smidigt och lätt att beställa!"
Maria 2014-08-11
"Supernöjd! Vilken service!"
Johanna 2014-08-11
"Jag är jättenöjd! Kommer att handla av er igen när det blir tillfälle! "
Anette.strandberg 2014-08-11
"Enkelt att beställa.skrivit förhand och tackat för beställningen och önska trevlig sommar,det är stort plus i kanten.:-D "
Susanna.k 2014-08-11
"Enkelt att beställa.skrivit förhand och tackat för beställningen och önska trevlig sommar,det är stort plus i kanten.:-D "
Susanna.k 2014-08-11
"Mycket bra upplevelse. Leveransen var så snabb, och jag blev uppdaterad i varje steg av processen från att jag lagt beställningen till att jag kunde hämta ut mina varor."
Evelina 2014-06-29
"Nöjd, tipsar gärna mina vänner att handla hos Er på gravyrpresenter.se snabb och enkelt och väl förpackat :)"
Ulrika 2014-06-28
"Det bästa av allt var den snabba handläggningen av beställningen och en mycket snabb leverans."
Anette Claesson 2014-06-28
"Super nöjd, köpte en zippo till min bror i konfirmationspresent, han blev grymt imponerad och den kom dagen efter jag beställde, kommer beställa här fler ggr"
Linda 2014-06-28
"Vet inte om mitt svarsmejl gick i väg tidigare...Hur som helst är jag så himla nöjd. Kommer definitivt att handla igen av er. Fantastiskt snabb leverans och välgjord gravyr på snusdosan som min bror fick i present. Rekommenderar er för vänner som behöver present tips. "
Gunilla Persson 2014-06-25
"Jag blev glatt överraskad av god kvalitet och mycket snabb leverans."
Karin Svensson 2014-06-25
"Jag blev nöjd och lika glad för godis påsen ;)"
Anonym 2014-06-25
"fruktansvärt bra"
Anonym 2014-06-24
"Jättenöjd. Snabb och bra sida"
Fredrik 2014-06-24
"jag är nöjd med allt . Snabb leverans Tack"
jill Olsson 2014-06-24
"Snabb leverans och väldigt fint gjort. Hon som fick presenten blev glad :) "
Jenny 2014-06-24
"Otroligt snabb leverans!"
Johanna 2014-06-24
"Härligt fint glasmaterial i era produkter. Uppskattat av de som fått gåvorna."
Anonym 2014-06-24
"Härligt fint glasmaterial i era produkter. Uppskattat av de som fått gåvorna."
Anonym 2014-06-24
"Jag är nöjd med allt."
Hennie Åhblom 2014-06-24
"Mycket nöjd och det var dem som fick presenten också. "
Sofie 2014-06-23
"Väldigt snabb leverans och jättefina glas. Brudparet blev väldigt nöjda"
Jessica 2014-06-23
"Jättesnabb leverans och det uppskattade jag den här gången. "
Ingmarie 2014-06-23
"ett superb jobb av er grabbar, keep up..."
Cengiz 2014-06-23
"Mycket bra ,snabb leverans ,super"
Tolle Holmberg 2014-06-23
"Känner mig väldigt nöjd, vet inte vad jag förväntade mig, men blev glatt överraskad! Snabb och bra service. Tack för godispåsen :) "
Jessica n 2014-06-23
"Jag är jättenöjd! Eva"
Anonym 2014-06-23
"Hej mycket bra att kunna beställa direkt från er snabb leverans fint graverat mycket nöjd Hälsningar rekommenderar er till mina vänner"
gunilla 2014-06-23
"Beställde en penna i examenspresent. Jättefin! Snabb leverans! Supernöjd!"
Linda 2014-06-23
"Ni är helt fantastiska att handla av! Alltid lika kul att öppna paketet och se att där ligger något extra och något fint ord! "
Emmelie 2014-06-23
"Få sin produkt snabbt och enkelt = jättebra!"
Petra nilsson 2014-06-23
"Har handlat av er vid flera tillfällen och är /var väldigt nöjd med dom olika produkterna "
Annsofie 2014-06-23
"En fantastisk service. Snygg snusdosa med gravyr som skickades så himla snabbt trots att jag var ute i sista stund. Jag är jättenöjd. Födelsedagsbarnet på 50 år var så glad över presenten. Tack än en gång för servicen! "
Gunilla Persson 2014-06-23
"En fantastisk service. Snygg snusdosa med gravyr som skickades så himla snabbt trots att jag var ute i sista stund. Jag är jättenöjd. Födelsedagsbarnet på 50 år var så glad över presenten. Tack än en gång för servicen! "
Gunilla Persson 2014-06-23
"Jättenöjd! Superfin ask! "
Anna Stråmo 2014-06-23
"Bägge presenterna jag hittills har beställt har jag och mottagarna varit väldigt nöjda med. Jag kommer att återkomma nästa gång jag behöver någon present. Tack och trevlig sommar! Mvh Mari Högberg"
Mari Högberg 2014-06-23
"Lite krångligt med beställning (då bild jag ville ha ej fanns färdigt,) men färdig vara var TOPPEN! Väldigt uppskattad present!"
Anna 2014-06-23
"Bra sista minuten present och ett personligt minne. "
suzanne 2014-06-23
"Jag var helnöjd med beställningen"
Hilkka 2014-06-23
"Super snabb leverans, lätt att komma i kontakt med Er och väldigt hjälpsamma :)"
Siv 2014-06-23
"Bra mycket fin gravy. Tack återkommer ärna delat med mig av mina upplevelse r. "
Britt-Marie Nilsson 2014-06-23
"Jag ger er ett starkt MVG. Allt var kanon. Fast det som verkligen gjorde det helt galet bra var faktiskt det lilla egentligen. Ett litet silverhjärta på paketet gjorde min dag, sen också att man fick en liten godispåse i själva paketet...... WOW Det kan jag kalla Kundmedvetenhet.... Var första gången jag beställde men ABSOLUT inte den sista. Fortsätt i samma anda när det gäller hela konceptet. It´s a winner! Mvh // Belinda Sandberg"
Belinda Sandberg 2014-06-23
"Lätt att hitta rätt vara och snabb och bra extra hjälp i form av en förtitt på motivet innan det graverades. "
Catharina Hopmgren Hall 2014-06-23
"Jättenöjd! Har absolut ingenting att anmärka på. Stort plus för väldigt snabb leverans. "
Anonym 2014-06-23
"Köpupplevelsen levde upp till förväntningar!"
Emelie Thell N 2014-06-23
"Allt var bra, trodde jag skulle få vänta längre på att få hem glasen, men det gick ju supersnabbt 😃"
Sandra Kyhlberg 2014-06-23
"Kanon bra ställe att handla på"
Anonym 2014-06-23
"Var enkelt och mycket snabbt. Bra utbud för det jag behövde. Uppskattat av mottagaren. "
cecilia 2014-06-23
"Allt toppen, roligt med en annorlunda present som gjorde studenten glad ;)"
Anna 2014-06-23
"Bra priser snabb leverans snygga motiv och användbara produkter t.e.x snusdosor korthållare mvh Lars Henriksson "
Anonym 2014-06-23
"jag tycker att det var bra men det var svårt att få ett bra begrepp om hur stora de olika smyckena var"
Mats Backlund 2014-06-23
"Brudparet gillade presenten verkligen! För många bröllopsgäster var presenten en ny idé både att ge och få..."
Johanna Jansson 2014-06-23
"Tycker alltid man hittar de bästa presenterna hos er. Dessutom är det smidigt och enkelt med snabb leverans "
Anonym 2014-06-23
"Jag är mycket nöjd att handla hos er, proffsigt, snabbt och trevliga produkter!"
Anonym 2014-06-23
"Brudparet blev mycket lyckliga för sin present så då är jag nöjd."
Anette 2014-06-23
"De graverade champagneglasen var finare än förväntat. Kommer garanterat rekommendera och beställa från gravyrpresenter igen!!! "
Karin 2014-06-23
"Snabba leveranser . Lätt att besälla"
Pelle 2014-06-23
"Super bra! Bra jobbat hörrni :) "
Johanna Berglund 2014-06-23
"Lätt, prisvärt och snabbt."
Irene Sandberg 2014-05-09
"Snabbt och bra varor "
Veronika 2014-05-09
"Bra hjälp, snabb service "
Tina Zetterström 2014-05-09
"Väldigt uppskattad present"
Anonym 2014-05-09
"Positiv, enkelt, smidigt och vackert. "
Jessica 2014-05-09
"Suveränt snabb leverans och jättesnyggt graverat. Skulle vilja ha lite tydligare ruta att fyllla i vad man graverar och vart. Det stod bara text1 och text 2, sen fick man lägga till mer text om man ville."
Robert Gullström 2014-05-09
"Ni är suveräna! Bra information längs hela vägen och otroligt snabb leverans. "
Johanna 2014-04-23
"Har visat glasen för mina vänner. Dom tyckte att glasen var jättefina."
kerstin malmehed 2014-04-13
"Mycket bra!supersnabb leverans och väldigt fin produkt.Jag är väldigt nöjd."
m 2014-04-13
"Jätte bra allt. Snabb leverans bra packat. Troligtvis bra personal . Kommer säkert handla mer oss er,"
Robert Hill 2014-04-10
"Otroligt snabb leverans! "
Therese 2014-04-10
"Lätt,snabb leverans och fina saker."
Carola nilsson 2014-04-10
"Mycket positiv, enkelt, smidigt och otroligt snabbt! Tack Presenten blev mycket omtyckt"
Gun Klingström 2014-04-09
"Jag är mycket nöjd ned mitt köp hos er, och väldigt nöjd med er mottagande via mail. Kommer inte att glömma eran hemsida! "
Sara Birgersson 2014-04-09
"Mycket nöjd. Proffsig och fin gravyr."
Anne 2014-04-09
"Har vart super nöjd dom 2 ggr jag beställt ljusstakar av er till doppresent."
Jessica 2014-04-09
"Trodde att kommentarerna på sidan var utplockade för att bara visa dem som gav bra recensioner men finns ingenting att klaga på! super snabb leverans, enkelt att beställa, bra kvalité på varan och snygg gravyr ( beställde ölglas) "
Ann 2014-04-09
"Bara positivt, "
Lena berntsen 2014-04-09
"Bra hemsida Lätt att hitta och tydliga förklarningar. :-)"
Solbjörg Albansson 2014-04-09
"Mycket bra och snabb leverans"
Irene Göthberg 2014-04-09
"Super! Kan varmt rekommendera att handla här, bra service och snabb leverans av fina saker!"
Susanna 2014-04-09
"Otroligt snabb leverans och fina produkter."
Anki Davidson 2014-04-09
"Bra service snabb leverans"
Rickard 2014-04-09
"Helt suverän sida! Kommer beställa här många gånger till :-)"
Linda 2014-04-09
"Enkelt och smidigt att välja och handla"
Jens 2014-04-09
"Lite svårjobbad hemsida men annard superbra:)"
Robin Strandgård 2014-04-09
"Hur bra som hellst! De gick fort och dom ändrade de jag hade beställt fel på. Topp kvalité!! :)"
Frida 2014-04-09
"Lätttillgängligt, bekvämt, snabbt, trevligt bemötande och prisvärt!! Tack"
Pirkko laukka 2014-04-09
"Jag handlar alltid på gravyrpresenter inför jul, studenter och födelsedagar. Det enda jag tycker kan förbättras är utbudet då man inte tröttnar på att handla. Det finns massor med fint och någonting för alla! Jag blir supernöjd varje gång. Stort tack! "
Johanna 2014-04-09
"Mkt bra"
Camilla Stenberg 2014-03-16
"Jag tycker att det funkade jättebra. Vi hade bra kontakt via mail och ni levererade mina varor snabbt. Är nöjd med mitt köp!"
louise 2014-03-11
"Otroligt fin zippotändare! Frun blev väldigt glad när hon fick den som present."
Thomas 2014-03-10
"Mycket bra service. Snabbt!! Allt förlöpte smidigt och att öppna paketet kändes personligt och trevligt iom den stora omsorg ni lagt på att tex sätta ett hjärta på paketet och den trevliga hälsningen inuti."
Maria Meyer 2014-03-10
"Snabb och bra leverans, produkten var än finare i verkligheten än på bild"
Maria Bergström 2014-03-09
"Helt underbar service, mycket trevligt bemötande och otroligt vackra glas med så fin inskription. STORT BERÖM för den snabba leveransen!! <3"
Marie Hansson 2014-03-08
"Snyggt utfört, snabb leveranstid, bra och effektiv kundservice och bra priser!"
Catja Elgholm 2014-03-07
"Trodde väl aldrig att det skulle funka så bra. Fortsätt så ! Tommy"
Tommy 2014-03-07
"Otroligt nöjd! Bra och snabb service! Nästa gång det är dags för gravyr så beställer jag absolut från er!!"
Petronella 2014-03-07
"Super bra service då det blev lite fel! Snabbt och bra fixat toppen!!! Tack igen"
Åsa 2014-03-07
"Det var en en bra present! Bra möjlighet att förvara sina kort!"
Vanessa 2014-03-07
"Mycket bra snabb leverans och fin gravyr"
Lisbeth Andersson 2014-03-07
"Vi beställde ett drinkglas med personlig gravyr till en killkompis som fyllde 20. Blev mycket uppskattat! Vi valde modellen när man kunde välja en egen text och vi tyckte det va lite dåligt att man inte kunde få se i förhand hur gravyren skulle se ut. Vi blev dock väldigt positivt överraskade över hur bra ni hade gjort gravyren och hur snabb leveransen var! kommer definitivt att beställa hos er igen. "
Linnea 2014-03-07
"Bra service, bra produkt"
Rebecka 2014-03-07
"Bra kvalité snabb leverans "
Viktoria 2014-03-06
"Suverän service & det gick fort! Fick uppdateringar om min order. Gravyren är i toppklass. Tack "
MR 2014-03-06
"Helt kanon. Har inga som helst klagomål att komma med. Beställde en graverad snusdosa som blev en mycket uppskattad alla hjärtans dagspresent. "
Lindah 2014-03-06
"Helt OK"
Stina Djurberg 2014-03-06
"Jag är jättenöjd. Suveränt snabb leverans"
Pia Nilsson 2014-03-06
"Jag är jättenöjd. Suveränt snabb leverans"
Pia Nilsson 2014-03-06
"Kontakt och köp men snabb service funkade jättebra. Köpte glas i presentförpackning med gravyr. Klart på 2 timmar!"
Staffan Lind 2014-03-06
"Mycket bra upplevelse snarbb leverans och allting var perfekt precis som jag ville ha det"
Thomas Pettersson 2014-03-06
"Snygg present, snabbt och enkelt, vad kan man mer begära:)"
Anonym 2014-03-06
"mycket bra och snabb kontakt/leverans"
john 2014-03-06
"Fint namngravyr. Snabb leverans, MKT nöjd."
Inger Boijheden 2014-03-06
"Super lätt att beställa och snabb leverans! Mycket att välja mellan."
Hanna 2014-03-06
"Allt fungerade perfekt snabb leverans och snygg gravyr"
Brittmarie Lundenberg 2014-03-06
"Snabbt och enkelt! Vet precis vart jag ska vända mig när jag vill ha något snyggt eller en sista minuten present till någon =) fick min vara dagen efter jag beställt och att frakten är gratis gör det inte sämre ;) bara + från mig!!!!"
Linda 2014-03-06
"Snabbt & enkelt!"
Marie 2014-03-06
"Det gick fantastiskt snabbt och smidigt och dopskeden såg precis ut som den som min son fick för 55 år sedan. Jättenöjd!"
Anita Ernhagen 2014-03-06
"Trevligt att jag blev personligen kontaktad av en medarbetare (Jenny?) hos er som erbjöd en lösning när min beställda produkt blev försenad. Mycket nöjd med resultatet och finishen."
Max Holmberg 2014-03-06
"Fantastisk produkt och snabb leverans :)"
Therese Romander 2014-03-06
"Fina saker, lätt att beställa, väldig snabb leverans. Över förväntan."
Linda 2014-03-06
"Jätte nöjd och riktigt snabb leverans . kommer att beställa mer saker i framtiden "
nada 2014-03-06
"Bra info på er hemsida, snabb leverans och inga som helst problem."
Samuel 2014-03-06
"Snabb leverans och lyckat köp"
Wille 2014-03-06
"Helt fantastiskt. Beställde en zippo med eget tryck på torsdagen. En present till min man. Hade den dagen efter. Helt otroligt. Dessutom blev jag väldigt vänligt bemött när jag ringde upp och hade frågor. Bäst"
Kim Bengtsson 2014-03-06
"Är helnöjd med köp! Snabb leverans och bra priser"
Jan Dahlberg 2014-03-06
"Bara positivt!"
Amalia 2014-03-06
"Bästa tänkbara! Jag är verkligen en nöjd kund och har redan rekommenderat vidare. "
Camilla Issing Bergwall 2014-03-06
"Helt enkelt fantastiskt bra. Jag fick precis vad jag beställde och med urananrikning leverans. Kanonbra!"
Glenn 2014-03-06
"Jag är en mycket nöjd kund, enkelt-snabbt-bra pris."
lilian eriksson 2014-03-06
"Jag är otroligt nöjd! Glasen vi beställde kom otroligt snabbt, de var prisvärda och väldigt fina! Kommer definitivt rekommendera Gravyrpresenter. "
Anna 2014-03-06
"Mycket Bra Nöjd Med Allt "
Eva Widehall 2014-03-06
"Bra pris till bra produkt"
Camilla 2014-03-06
"Allting gick smidigt och fick mycket hjälp vid en specialbeställning. Superbra kundtjänst!"
Victor 2014-03-06
"Snabb leverans och jätte fin vara "
Alexandra 2014-03-06
"Jätte nöjd. Snabb leverans. "
Helen 2014-03-06
"Jag är jätte nöjd! Bra och snabb service."
Jenni ström 2014-03-06
"första gången jag handlade från Er! supersmidigt och vilken otroligt snabb leverans!! toppen! glasen som beställdes blev jätte fina och en uppskattad 40 års present! kommer rekommendera Er till vänner. tack! "
Marie Ullenius 2014-02-17
"Beställde en dopram till min dotter. Fick snabbt och utan frakt en kanonfin ram och jättefin gravyr! Toppen!"
Nathalie 2014-02-17
"Mycket nöjd!"
Madelen 2014-02-15
"Enkelt, snabbt och ett bra pris. (Skulle dock önskat fler olika motiv för graveringen.)"
Maria 2014-02-15
"Bra service."
Camilla 2014-02-15
"Supernöjd! Kommer verkligen beställa fler gånger. Prisvärt och snabbleverans!"
Hanna 2014-02-14
"Bara positivt!"
Maria 2014-02-14
"Väldigt bra, inga klagomål alls. "
Victor 2014-02-14
"Snabbt och enkelt att beställa, återkommer mer än gärna nästa gång jag behöver köpa med gravyr"
Marie 2014-02-14
"Toppen Toppen, fler beställningar kommer senare."
Anitha Fjällborg 2014-02-14
"Smidigt enkelt snabbt"
Linda 2014-02-14
"Jättefina produkter med snabb leverans."
Johan Linder 2014-02-14
"Fint utbud och riktigt snabb leverans!"
R 2014-02-14
"Mkt god och snabb service och trevligt bemötande!"
Brommagymnasterna 2014-02-14
"Grymma är ni!"
Mithila Das 2014-02-14
"Grymma är ni!"
Mithila Das 2014-02-14
"Väldigt nöjd"
Tomas 2014-02-14
"Jättesnabb leverans och otroligt fina varor! Över förväntan :)"
emelie 2014-02-14
"Suveränt rakt igenom. Tjejen i kundtjänst var otroligt tillmötesgående. Fin och snygg produkt levererades snabbt."
ulla eriksson 2014-02-14
"Suveränt rakt igenom. Tjejen i kundtjänst var otroligt tillmötesgående. Fin och snygg produkt levererades snabbt."
ulla eriksson 2014-02-14
"Mycket nöjd!"
Eva 2014-02-14
"Superbra! Snabb leverans "
Rebecca 2014-02-14
"Helt fantastisk service! Jag är otroligt nöjd med varan jag beställt! :D"
Sabine 2014-02-14
"Stort + till er. Väldigt bra kundbemötande samt supersnabb leverans. Kommer absolut att handla hos er igen!"
Emelie 2014-01-20
"Mycket positivt! Jag fick ett väldigt fint bemötande när jag ringde dit innan beställningen då jag hade lite frågor. Snabb leverans, och detta trots att beställningen gjordes strax innan jul. Fin gravyr!"
Clara Klasson 2014-01-14
"Jag är jättenöjd med köpet, varan motsvarade förväntningen och det var jättesnabb leverans. Dock hade jag svårt att hitta om det gick att välja typsnitt, jag kanske bara missade det. "
Pia vWickberg 2014-01-13
"Mycket imponerad av den snabba leveransen! Tack för det när man alltid är ute i sista minuten."
Berit Gustafsson 2014-01-13
"Toppen!"
Angie 2014-01-13
"Snabb leverans och bra kvalitet."
Anki 2014-01-12
"Jätte bra!"
Johanna 2014-01-12
"Kanon sortiment! Snabb leverans!"
Leif Hellström 2014-01-12
"Bara nöjd"
Andreas 2014-01-12
"Jag har köpt 2 glas. är jättenöjd över dem båda och de som fick glasen blev också jätteglada."
angelina arvidsson 2014-01-12
"Jag var väldigt nöjd med produkten blev precis som jag ville att den skulle bli! :)"
Julia 2014-01-12
"Jättebra, speciellt att man kan bolla om gravyren, skicka mejl så att det blir exakt som man vill ha det. Gratis frakt är ett stort plus, fattar inte varför alla inte har det."
Emelie 2014-01-11
"Mycket snabbt o bra."
Anders Sandelin 2014-01-11
"Jag köpte en korthållare till min pojkvän i julklapp och han älskar den!"
Sara 2014-01-11
"Blir alltid lika nöjd!"
Petra 2014-01-11
"Jag är jätte nöjd med mina varor jag beställt från er och djupt imponerad av den snabba leveransen. "
Maria Bjurström 2014-01-10
"Blixtsnabb leverans och bra bemötande. "
Ulf Bergström 2014-01-10
"snabb leverans, bra paketerat och snygga grejer!"
tessy 2014-01-10
"Jag är jättenöjd. Ni var väldigt tillmötesgående och jag kände att jag verkligen kunde bolla med er."
Anonym 2014-01-10
"Har beställt 2 gånger av er och jag tycker att kvaliteten på era glas är superbra och priset är ok.har inte så mycket att jämföra med."
Marcus 2014-01-10
"Supernöjd! Handlade även i juni!"
Ellinora 2014-01-10
"Snabbt och smidigt. Plus att det blev ett mycket bättre pris än om jag skulle ha köpt i butik."
Camilla Berggren 2014-01-10
"snabb leverans bra produkt"
mikael 2014-01-10
"Mycket bra service då jag blev lite sen inför jul. Ringde och fick jätte bra service, fick leveransen dagen efter! Helt otroligt. Maken blev SUPER glad för sin present och vi är jätte nöjda! Tack! Jag har rekommenderat er på min fb också."
Sofiaa 2014-01-10
"Det var väldigt smidigt och lätt att beställa. Är mycket nöjd med min vara!"
Maria 2014-01-10
"Mycket bra, oerhört serviceinriktat. Snygg produkt!"
Vibeke Eriksson 2014-01-10
"Snabb, bra service och leverans! Skulle absolut rekommendera gravyrpresenter.se vidare. Presenterna var dessutom mycket uppskattade"
Jenny 2014-01-10
"Tycker de va väldigt enkelt att beställa å få de man ville ha. Snabb leverans å inget strul. Rimliga priser å bra utbud. Kanon helt enkelt :))"
Eva Holgersson Persson 2014-01-10
"Mycket bra presenter lätt att beställa och snabba leveranser"
Christopher 2014-01-10
"Allt fungerade jättesmidigt och glasen blev jättebra."
Simon 2014-01-10
"Jätte nöjd med mitt köp. Bra kontakt och snabb leverans "
Pauline 2014-01-10
"Jätte nöjd var en examen present och den uppskattades väldigt. "
Malin Åkerström 2014-01-10
"Enkelt att beställa och snabb leverans!"
Kristina 2014-01-10
"Jättesmidigt att handla hos er, och fort gick det! Över all förväntan, verkligen nöjd!=)"
Gabriella Hansson 2014-01-10
"Enkelt, snabbt och snyggt"
Linda Berglund 2014-01-10
"Jag tycker att varorna jag köpt hos er uppfyller alla krav på bra kvalité och snyggt utförande. Roliga saker att ge bort som present."
Christina Klang 2014-01-10
"Jäklar vad snabbt det gick, och vilka fina glas med gravyr jag fick. Tack!"
Ewa Eriksson 2014-01-10
"Väldigt bra - snabbt hanterat."
Maria Juntura 2014-01-09
"Beställde en termos till min pappa där de har graverat in hans namn och en fisk. Super fint!! "
Emil 2014-01-09
"Det var en present till min fästman och han älskade den! Det var väldigt snyggt gjort också så stort plus!"
Erica Walthéreson 2014-01-09
"Bra bemötande, snabb korrektur utskick, lite fördröjning med leveransen men som tur va så hade jag inte brottom denna gång. Alla var väldigt nöjda med presenterna. Fint jobb. Lite jobbigt med betalningen men det löste sig tillslut."
Nadja aulin 2014-01-09
"Blev mycket nöjd med den snabba leveransen och den fina graveringen."
Karin 2014-01-09
"Bra kvalitet till snabb leverans. Gravyren som görs på glaset är mycket smakfullt!"
Anki 2014-01-09
"Bra service och snabb leverans. "
Trude 2014-01-09
"Snabb och bra leverans. Vår dotter fick en fantastisk namngivningsgåva."
Daniel 2014-01-09
"Superbra service. Snabb leverans och jättefina produkter. "
vendela 2014-01-09
Det tog 0.0949 sekunder att ladda sidan.